Det börjar hända lite på tomten nu. Så här såg det ut första veckan i april. Staketen var redo att ställas ut runt byggområdet. 
 
 
Efter två veckor såg det ut så här. Stora gropar och högar. 
 
 
Igår när jag åkte förbi så hade mycket hänt. Bakom det oranga röret kommer ytterdörren att vara och till vänster om dörren kommer köksfönstret att vara. 
 
 
 
Den 23/2 köpte Götenehus tomten som alla husen ska stå på. I början av april skrev vi på pappren om att vi köper vår tomt så nu äger vi 210 kvm mark i Skövde kommun. 
 
 
Det som kanske är lite tråkigt att köpa ett radhus med äganderätt är väl att man inte är så delaktig i vad som händer på bygget. Vi fick ett mejl när det var de började gräva, efter det har vi inte hört något alls. 
Idag är det 197 dagar kvar tills vi får nycklarna, om allt går som planerat det vill säga. 
Jag tänker mycket på hur vi ska möblera och vad vi ska köpa för nya möbler. Nya möbler till allrummet på andra våningen ska införskaffas. Ny soffa till vardagsrummet på första våningen ska också köpas men den gamla får nog följa med först och sedan får vi tänka efter hur vi vill ha det. Nytt matbord och stolar ska vi också köpa, men där kommer de gamla få följa med först och sedan köpa nytt när vi känt efter vad vi vill ha. 
 
Mäklaren har nu påbörjat försäljningen av tredje och sista etappen. Det som är roligt är att priset har höjts med 180 000 kronor så det betyder väl att värdet på huset redan har ökat innan vi ens har flyttat dit?
 
 

Kommentera

Publiceras ej