Dag fem till nio

Dessa dagar har vi grävt och grävt. Messi fick lite massage av "farfar" Sven.
 
Igår kom fem 500 liters säckar med makadam och två 500 liters säckar med sand. Ytterligare fem säckar sand kommer på fredag. Mannen som kom med säckarna glömde lägga i handbromsen och lastbilen började rulla iväg mot diket och en lyktstolpe. Det är sällan man ser en man springa så fort som han gjorde. Han hann precis få i handbromsen en meter från lyktstolpen.
 

 Idag har vi grävt lite till. Jag åkte ner till staden och klippte mig. Köpte även sommarklänning och ett par  solglasögon. 
 
Sedan kom Joakim och vi åkte till Byggmax och köpte virke till golvet. 


Det är tur att vi har en stor trädgård så vi får plats med allt. 😊Imorgon ska det paddas och fyllas med makadam. På eftermiddagen kommer Skånska byggvaror med tak, stomme, dörrar och fönster. 

Dag tre och fyra

Grävandet fortsätter. Igår fick Benny gräva själv eftersom jag var tvungen att jobba. Idag grävde vi på förmiddagen, när solen kom till baksidan blev det för varmt. Imorgon får vi fortsätta gräva. På måndag kommer sand och makadam som vi ska fylla med. På onsdag eftermiddag kommer alla fönster, dörrar, tak och stomme.
 

Dag ett och två

Nu är det bara grävning som gäller. Drygt 22 kvm ska grävas ut och det gör vi för hand. En del ska grävas ut med 30 cm djup och resten med tio cm.
 Pionen är uppgrävd, frågan är bara var den ska grävas ned.