Holger 2 år

 
Den 8 augusti fyllde min brorson Holger 2 år. Dagen efter var vi på kalas i Falköping hos Holgers mormor och morfar. Holgers morfar har köpt den här bilen så att alla barnbarn kan köra den. Visst ser han nöjd ut?

Lite uppfräschning av uterummet

Redan när vi byggde uterummet hade jag tänkt på att vi skulle sätta upp laminatgardiner i uterummet men första året så satte jag upp billiga gardiner som jag köpte på Jotex. I år så hade Jysk rea på gråa laminatgardiner och då slog jag till. Jag började med att sätta upp dem vid matbordet och fortsatte sedan runt hela uterummet mot soffan. Jag tycker att det blev så mycket snyggare med lamellerna och det blev även mycket behagligare ljus eftersom det blev lite mörkare. 

Jag älskar att bade men eftersom varken mannen eller hunden har samma intresse så blir det inte så mycket badande för mig. I år köpte vi en pool som jag kunde bada i, det var superskönt de dagar som solen sken. Till nästa år ska vi kanske köpa ett spabad istället. 

 

 

Oförändrad dos Victoza

Igår ringde diabetessköterskan för att höra efter hur det har gått den första veckan med Victoza. Hon var nöjd med mitt blodsocker och jag är också nöjd med att slippa ta måltidsinsulin. Det var egentligen meningen att jag skulle gå upp i dos till 1,2 mg fr o m idag och kanske sluta med långtidsinsulinet. Eftersom jag mått illa så mycket och t o m kräkts så tyckte hon att jag skulle hålla kvar 0,6 mg Victoza i en vecka till men sänka långtidsinsulinet Lantus till 6 E först och kanske t o m sänka till 4 E om några dagar. Jag får kolla blsr och sedan justera detta själv. Fr o m igår tog jag i varje fall 6 E Lantus och fasteblsr låg bra i morse på 5,8.