Messi har varit hos veterinären

I torsdags fick Messi sin sista spruta som valp, nu dröjer det tills han är ett år innan han behöver ta nästa spruta. Han skötte sig exemplariskt, jag tror inte ens att han märkte att han fick en spruta. I lördags var jag och Messi hemma hos min mamma för att sätta upp hönsstängsel så att han inte kan rymma igen. Jag kämpade i några timmar med att spika upp stängslet på mammas befintliga staket. Sedan tog det ungefär en minut så hade han lyckats ta sig ut. Han tryckte sitt lilla ansikte under staketet och lyckades bli platt som en pannakaka och tog sig ut. I dag åkte vi till Cheapy och köpte reglar som jag lagt under staketet så att han får det lite jobbigare att ta sig ut.
Messi har träffat sin mamma

I lördags morse upptäckte Messi att vi hade haft en nattgäst. Min svägerska Maria hade sovit över hos oss eftersom hon varit på fest här i Skövde. Messi kände igen Maria och tyckte det var jättekul att hon var hemma hos oss.
Här ligger Messi mjukt och skönt.
Här har Messi fått något i munnen som han inte vill släppa.
I lördags träffade Messi också sin mamma för första gången sedan han flyttade hem till oss. Messi och hans mamma Donna började leka med en gång, det blev ganska tuffa tag men Messi blev tuffare hela tiden.
I fredags fick jag Volleybolltidningen och då såg jag att jag hade vunnit en beachvolleyboll i en tävling. Nu får jag börja träna så att jag är i form till beachvolleysäsongen.

En är sur, en är hängig och en är nöjd

Jag har varit hängig i några dagar och därför inte haft energi att skriva något logginlägg på några dagar. Är fortfarande inte riktigt kry men gör ett inlägg i varje fall. I natt har Messi legat på min kudde mellan mitt huvud och sänggaveln. Nosen hade han precis vid mitt ena öra och snarkade. Det blev inte så mycket sömn för min del. Lägg till att jag hostade och snorade och bredvid låg en snarkande man. Ingen rolig natt. Messi och Benny tog en promenad mitt på dagen. Messi var våt och smutsig när de kom hem så vi fick bada honom. Det gick åt mycket hundgodis för att han skulle vara på gott humör. Han har inte förlåtit oss ännu, men han kanske har glömt av allt i kväll.

I går kväll ville Messi hela tiden gå upp till andra våningen. Jag tyckte han kunde stanna kvar på första våningen med mig och ställde därför toalett- och hushållspapper i trappan som en barrikad. Messi som är en envis liten hund försökte på alla sätt komma förbi hindret. Han försökte hoppa över hindret, ibland tog han sats och försökte hoppa. Bäst gick det när han försökte klämma sig igenom hindret.Han har blivit duktig på att tala om när han vill gå ut och kissa och bajsa. Han springer fram till antingen altandörren eller ytterdörren och visar att han vill ut.

NU ska vi alla tre ligga i soffan och titta på skidskytte-VM. Vi hoppas att Messi snart ska ta oss till nåder igen så vi får en mysig fredag kväll. Min svägerska Maria ska komma i natt och sova över här, hon ska på flower-power-fest med Barnkliniken.